Plejebolig

Lejlighederne i Plejeafdelingen er plejeboliger, som man skal visiteres til af kommunen.

Der er 36 lejligheder i plejeafdelingen.

Lejlighederne er forskellige i størrelse og indretning, men for alle gælder, at de er lyse og venlige med parketgulve og udsigt til vore grønne omgivelser. Størrelserne varierer fra 56 til 97 kvadratmeter i bruttoareal. Der er såvel etrums- som torumsboliger. Alle boliger er indrettet med køkkenniche og et stort og velindrettet badeværelse.

Ved indflytning betales et indskud på mellem 11.295 kr. og 18.830 kr. og den månedlige husleje varierer fra ca. 4.400 kr. til ca. 7.600 kr. Det er muligt at søge om både boligydelse og kommunalt lån til indskud. Begge dele kan søges afhængigt af ens personlige formue og indkomst.

Varme og el betales efter forbrug.

Sådan får du en plejebolig i Plejeafdelingen

Lejlighederne i Plejeafdelingen er plejeboliger med tilknyttet plejepersonale. Disse lejligheder drives efter driftsoverenskomst med Randers Kommune. Det betyder, at det er Randers Kommunes visitationsenhed, der tager stilling til, hvem der kan få tilbudt en lejlighed her.

Hvis du har ønske om en lejlighed i Plejeafdelingen, skal du derfor henvende dig til Visitationsenheden på telefon 89 15 25 50.

Her vil der blive taget stilling til, om du er berettiget til en plejebolig, og du kan derefter ønske, at boligen skal være i Randers Klosters Plejeafdeling. Beboere på Randers Kloster og i Klostervænget, der kan visiteres til en plejebolig, har fortrinsret til plejeboligerne frem for ansøgere udefra.

Du er selvfølgelig også velkommen til at henvende dig til os på Randers Kloster, hvis du vil vide mere om vore boliger.