Ledige jobs

Pedel (teknisk serviceleder) til Randers Kloster

 

Peter Pedel har efter mange års ansættelse besluttet sig for at gå på pension, og vi søger derfor hans afløser.
Hvis det er dig, vi søger, så skal du sammen med vore øvrige pedeller (tekniske serviceassistenter) have lyst til et job, hvor klosterets beboere, medarbejdere og ledelse har mange forventninger til dig:

  • Du har hænderne rigtigt skruet på og kan klare mange af hverdagens praktiske opgaver selv

  • Du kan koordinere og lede det daglige arbejde i pedelgruppen og i forhold til håndværkere og andre samarbejdspartnere

  • Du har sans for og lyst til at være med til at bevare og videreudvikle klosterets smukke bygninger og udearealer

  • Du trives med en hverdag, hvor du selv har mange bolde i luften, men også bliver mødt af mange ønsker fra beboere og medarbejdere, og hvor du derfor må kunne prioritere opgaverne i den rigtige rækkefølge

  • Du er rummelig i forhold til beboere og kolleger, energisk og virkelysten, samarbejdsvillig og fleksibel og i besiddelse af godt humør og overskud

Hvis du kan genkende dig selv i denne beskrivelse, så hører vi rigtig gerne fra dig.

Randers Kloster er en selvejende institution, der driver seniorboliger, ældreboliger og plejeboliger. Vi har ca. 115 beboere og 70 medarbejdere, skønne huse, dejlige haver og en smuk kirkegård.

Vil du vide mere om jobbet eller om Randers Kloster, så kan du se på www.randerskloster.dk eller kontakte forstander Jesper Bjerre Jakobsen på tlf. 87 12 48 12 (træffes bedst hverdage mellem kl. 10 og 12)

Stillingen er på fuld tid og er ledig til besættelse fra 1. august, den faste arbejdstid ligger på hverdage mellem kl. 7 og 15, men med mulighed for tilkald på øvrige tidspunkter. Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst.

Ansøgning vedlagt relevante bilag, herunder oplysning om tidligere ansættelser og referencer sendes på mail til randers.kloster@randers.dk senest tirsdag den 13. juni kl. 12.00.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler mandag den 19. juni fra kl. 12.

---------

Vi har jævnligt brug for afløsere, så er du interesseret i det, kan du sende en ansøgning til os.