Mad til beboere i Klostervænget

Der er indrettet køkken i alle lejlighederne, således at de beboere, der har mulighed for det og ønsker det, kan lave deres egen mad.

Såfremt man ønsker at spise maden fra vores køkken, kan man melde sig til spisning i den fælles spisestue. Det er ligeledes muligt efter behov at blive visiteret til at få morgenmad og aftensmad. Endvidere er der mulighed for deltagelse i formiddagskaffe, eftermiddagskaffe samt aftenarrangementer  - alt sammen annonceres på tavle ved spisestuen.

Der er endvidere ved henvendelse til køkkenet mulighed for at blive visiteret til ugepakker, hvor man modtager køle-vacuum-mad, som man selv kan varme i mikroovn.

Der betales månedsvis bagud for forplejningen. Betaling foregår via PBS. Betalingen følger kommunens takster. Ved spisning i spisestuen er prisen i 2015: 39 kr. for middagsmad med én ret og 46 kr. for middagsmad med to retter. Ved levering af ugepakker er prisen 45 kr. for en almindelig hovedret, 42 kr. for en lille hovedret og 10 kr. for en biret.

Det er også muligt at bestille mad til eventuelle gæster. Bestilling skal ske til køkkenet senest dagen før kl. 12. Mad til levering i weekenden skal bestilles senest torsdag kl. 12.