Bo på Randers Kloster

Randers Kloster ligger i Randers centrum, men i et roligt område i smukke grønne omgivelser med en klostergård, park og kirkegård.

Randers Kloster består af 34 private lejligheder, 36 plejeboliger og 40 ældreboliger. Vores beboere er alt fra helt friske og aktive seniorer til de mest plejekrævende ældre.

En bolig på Randers Kloster er på mange måder som et hvert andet lejemål – blot med den forskel, at der er hjælp og støtte fra fagpersoner lige ved hånden.

Din hverdag i en bolig på Randers Kloster afhænger meget af, hvordan du gerne vil leve dit liv. Kan du lide at sove længe, læse gode bøger, se TV og få besøg af familien, så kan du stadig gøre det i din bolig på Randers Kloster.

Der er ikke besøgstid i din bolig. Det er dit hjem, og du bestemmer selv, hvornår du vil have besøg, og hvem du vil have besøg af.

Du bestemmer også selv, om du vil spise i din bolig eller i et fællesrum sammen med andre beboere. Du kan også veksle mellem at spise for dig selv og sammen med andre, hvis du har lyst til det.

Hvis du har lyst, kan du deltage i forskellige aktiviteter med personalet og andre beboere på Randers Kloster.