Mad på Randers Kloster

Beboere i pleje- og ældreboligerne kan købe fuld forplejning. Beboerne i de private lejligheder kan også købe mad, men ikke fuld forplejning.

Hvis du bor i plejebolig, køber du fuld forplejning. Fuld forplejning inkluderer hovedmåltider og mellemmåltider.

Prisen for fuld forplejning er 4.113 kr. om måneden.

Der betales månedsvis bagud for fuld forplejning. Betaling foregår via betalingsservice. Hvis du har købt fuld forplejning og er væk fra Randers Kloster i 24 timer eller mere, vil du modtage refusion.

Ældreboligerne har eget køkken, så du har mulighed for at lave din egen mad. Du kan dog også vælge at melde dig til spisning i den fælles spisestue. Du kan enten købe fuld forplejning eller betale for de enkelte måltider.

Prisen for fuld forplejning er 4.113 kr. om måneden. Der betales månedsvis bagud for fuld forplejning. Betaling foregår via betalingsservice. Hvis du har købt fuld forplejning og er væk fra Randers Kloster i 24 timer eller mere, vil du modtage refusion.

Prisen for de enkelte måltider ved spisning i spisestuen er 55 kr. for middagsmad med to retter.

Du kan henvende dig til køkkenet for at blive visiteret til ugepakker, hvor du modtager køle-vacuum-mad, som du selv kan varme i mikroovn. Prisen 54 kr. for en almindelig hovedret, 51 kr. for en lille hovedret og 12,50 kr. for en biret.

Du kan også blive visiteret til at få morgenmad og aftensmad.

Du kan desuden deltage i formiddagskaffe, eftermiddagskaffe og aftenarrangementer i spisestuen.

De private lejligheder har eget køkken, så du har mulighed for at lave din egen mad.

Du kan dog også vælge at melde dig til spisning i den fælles spisestue. Prisen for de enkelte måltider ved spisning i spisestuen 55 kr. for middagsmad med to retter.

Du kan henvende dig til køkkenet for at blive visiteret til ugepakker, hvor du modtager køle-vacuum-mad, som du selv kan varme i mikroovn. Prisen 54 kr. for en almindelig hovedret, 51 kr. for en lille hovedret og 12,50 kr. for en biret.

Du kan også deltage i formiddagskaffe, eftermiddagskaffe samt aftenarrangementer i Klostervængets spisestue.

Salg fra køkkenet

Køkkenet driver et lille udsalg ved Klostervængets (ældreboligernes) spisestue, hvor du kan købe de mest nødvendige dagligvarer. Åbningstiden er omkring spisetid.

Du kan bestille mad til dine gæster, f.eks. smørrebrød og kager m.v. i køkkenet. Du skal bestille senest dagen før kl. 12.00, hvis maden skal leveres på en hverdag, og senest torsdag kl. 12.00, hvis maden skal leveres i weekenden.

Køkkenet kan sørge for servering ved mindesammenkomster i forbindelse med bisættelser m.v.

Køkkenet kan også levere morgenkaffe, frokost m.v. i forbindelse med kurser og arrangementer i vores mødelokaler og festsalen.

Ønsker du at køkkenet skal sørge for mad i forbindelse med et arrangement, skal du kontakte Klosterkontoret på tlf. 8712 4812 eller køkkenet på tlf. 2183 9687.