Fællesstuer

I alle Randers Klosters afdelinger er der fællesstuer.

Midt på hver af de tre etager i Plejeafdelingen er der indrettet fællesstuer. Stuerne er indrettet, så der kommer lys ind fra flere sider, hvilket giver god mulighed for at følge årstidernes skiften og nyde de grønne omgivelser. Fællesstuerne er opdelt i en spisestue og et opholdsområde.

I stueetagen ligger "Havestuen". Havestuen benyttes til mange af de aktiviteter, der foregår i Plejeafdelingen. Du og dine pårørende kan også benytte havestuen ved private sammenkomster.

I Randers Klosters sydfløj ligger fællesstuen "Kvisten" på 1. sal. Du kan bruge Kvisten, hvis du får flere gæster, end du har plads til i din egen bolig. Kvisten har plads til ca. 20 personer.

Lige over for Kvisten ligger billardstuen, hvor billardbordet er i centrum.

Endvidere er der "Glasgangen" med lysindfald fra begge sider og dejligt kig til Klostergården.

Klostervængets lyse og venlige spisestue er - udover at være ramme om vores beboeres måltider - også i brug ved forskellige arrangementer. Du kan som beboer også bruge stuen efter behov.

Vi har en læsestue, hvor du kan læse tre af dagens aviser (Randers Amtsavis, Kristeligt Dagblad og Jyllands-Posten) og måske få en lille snak om nyhederne med andre beboere. Der er også en computer og en lille bogsamling. Bøgerne må du låne med hjem, men aviserne skal blive i læsestuen.