Udeområdet

I udeområdet har vi klosterhaven, klostergården og en sansehave.

Vi er meget glade for vores grønne omgivelser. Vi har en stor have mod syd og Klostergården i midten af det gamle kloster og kirkegården.

Både Klostergården og den store have er smukke og velindrettede. Der er masser af stier, du kan gå ture på - også med rollator eller kørestol. Der er også masser af hyggekroge med havemøbler, hvor du kan nyde solen fra tidligt forår til hen på efteråret.

Et mindre område af haven er indrettet med terrasser, flisegange, havehus og højbede. Her kan du, hvis du ønsker det, få et højbed og dyrke krydderurter, blomster, eller hvad du har lyst til.

Udover gården og haven har vi også et lille skovområde over mod kirkegården. Her er et smukt blomsterdække i det tidlige forår.

I forbindelse med Plejeafdelingen har vi en lille afgrænset del af vores have, som er indrettet som en sansehave med vægt på farver, dufte og lyde. De mange sanseindtryk og det afgrænsede område gør haven særlig velegnet for vores demente beboere, da de her kan få trygge rammer og gode oplevelser.