Lejlighed

Lejlighederne i det gamle Randers Kloster er charmerende og samtidig indrettet efter nutidens krav.

De private lejligheder i "det gamle" Randers Kloster er meget forskellige i såvel størrelse som indretning, men fælles er den gamle stil med højt til loftet og de smukke småsprossede vinduer. Der er i alt 34 lejligheder til rådighed. Alle er indrettet med minimum to rum og har naturligvis eget bad og toilet, ligesom der selvfølgelig er køkken - i nogle af lejlighederne som et selvstændigt rum og i andre som en del af et rum. Lejlighedernes størrelse varierer fra 55 til 100 kvadratmeter i bruttoareal.

Ved optagelse på Randers Kloster betales et depositum på 3 måneders leje + 3 måneders forudbetalt leje. Desuden betales en månedlig leje, der dækker såvel benyttelse af egen lejlighed som brug af fælles faciliteter m.v. Huslejen er afhængig af lejlighedens størrelse, men ligger i området ca. 4.000 kr. til ca. 7.000 kr. Desuden betales der for el og varme efter forbrug.

Sådan får du en lejlighed på Randers Kloster

Hvis du er interesseret i at komme til at bo i den private del - det "gamle" Randers Kloster, skal du henvende dig til forstanderen, der træffes på Klosterkontoret efter aftale. Aftale kan træffes på telefon 87 12 48 12.

Betingelserne for at komme i betragtning er, at man er fyldt 60 år og er så frisk og selvhjulpen, at man kan have glæde af en af disse boliger.

Ved henvendelse til forstanderen, vil man blive inviteret til en samtale, hvor der vil blive givet en orientering om Klosteret, vores tilbud og faciliteter samt vilkårene for at bo her. Der vil herefter være mulighed for at blive skrevet op til en ledig lejlighed.

Man kan ikke blive skrevet op, før man aktuelt er interesseret i at overtage en ledig lejlighed.

Vi gør opmærksom på, at der er mange interesserede, så chancerne for at komme i betragtning er små.